Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pál Lászlóné Böbe - Feng shui...

2008.05.19

FENG-SHUI,

Mint életünk tökéletes harmóniájának megteremtője

 

Kép

A Feng-Shui csodálatos ősi kínai térrendezési tudomány. Jelentése: Szél és Víz; termé- szeti erők, a változások tökéletes egyensúlyában. Napjaink társadalmaiban ez a rend, rend-szer teljesen felborult, mind a családi életünkben, mind külső-belső környezetünk- ben. Nagyon fontos lenne, hogy megtaláljuk lelki békénket, egyensúlyunkat, mert:  "Ahogy bent, úgy kint..."- hangzik a bölcsesség.

„Rend a lelke mindennek!” – mondták régi öregeink is. Ha rend van bennünk egészen biztos, hogy körülményeink is rendezettek. Ehhez ad óriási segítséget a Feng-Shui tudománya.

Mint az előző soraimból is kiderült a legfontosabb tehát az, hogy otthonunkban és belső világunkban is rendet rakjunk.

 

A Feng-Shui szám szerint 9 életterületre osztja otthonunkat:

  • Karrier
  • Házasság, Szerelem
  • Család, Egészség
  • Gazdagság
  • Központ
  • Segítőkész emberek, Utazás
  • Kreativitás, Gyermek
  • Bölcsesség, Tudás
  • Hírnév.

Kép

Életünk legfőbb alappillérei ezek a területek. Minden területet egy-egy égtájhoz köt a Feng-Shui, melyet iránytű segítségével pontosan megállapíthatunk. Ha életünk bármely részén problémáink adódnak, akkor egészen biztos, hogy otthonunkban ezen a területen valami nincs rendben, nincs összhang, nincs egyensúly. Ekkor kell alaposan szemügyre vennünk környezetünket, mit tehetünk ennek orvoslásaként. Itt említenék egy példát:

            - amikor új munkára vágyunk, vagy a meglévőben szeretnénk előre lépni, akkor az Északi területen – ehhez az irányhoz tartozik a Karrier – kell rendet tennünk, és különböző szimbólumokkal, anyagokkal, színekkel, formákkal energetizálnunk. Így jobb chit (energiát) vonzunk ide, amelyek új lehetőségeket teremtenek életünkben, hogy aztán sikeresek és eredményesek lehessünk.

De ez csak egy példa a számtalanból, amely felmerülhet életünkben. A Feng-Shui azonban mindenre megadja a megoldást, ha figyelmet szentelünk neki. Az élet minden területén stabilitást, boldogságot, egyensúlyt teremthetünk, és képessé válunk életünk tökéletes irányítására. Ezt kívánom mindenkinek; mert fontos, hogy nyitottá váljunk minden olyan lehetőségre, módszerre, tudományra – bárhogyan is nevezzük – amely életünket kiteljesíti, és ahogyan szép magyar nyelvünk is mondja: EGÉSZ-ségessé tesz minden téren.

Remélem felkeltettem a Kedves Érdeklődő figyelmét, hiszen oda kell figyelnünk belső-külső környezetünk tisztaságára, szépségeire és harmóniájára, mert amiben naponta gyönyörködünk és élünk, olyanná válunk mi magunk is.

Ezzel a szép gondolattal zárom soraimat,

 

                                                                              Pál Lászlóné Böbe

Feng-Shui és életmód tanácsadó

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Elon Musk was right: artifitial intelligence will make new WAR. The "XEvil" was released!

(Mashasum, 2017.12.13 20:51)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve any antibot captcha.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"