Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


augusztus 16-31.

2008.08.06

  AUGUSZTUS 16
  
  A kreativitás kiegyenlíti férfi és női energiáinkat
  
  
  A kreativitásban ötvöződnek a férfi és a női energiák. A kreativitás az alkotóerő befogadásából (feminin) és kifejezéséből (maszkulin) tevődik össze. Általában a kreatív szó kapcsán a kreatív ember jut eszünkbe, aki femininebb, spontánabb, kevésbé ragaszkodik a szabályokhoz, tehát "művészibb" típus. Pedig valójában a kreativitás az a képesség, amellyel az alkotó szellemet manifesztáljuk az anyagi világban. Tulajdonképpen a női és a férfi princípium egyesítése. Ha megvan az alkotóképességünk, de nem váltjuk valóra ötleteinket, akkor nem vagyunk kreatívak. De az sem kreativitás, hogy előállítunk valamit anélkül, hogy kapcsolatba kerülnénk az alkotás forrásával. Az igazi kreativitás mindkettőt igényli - a szabadon áramló inspirációt és az összpontosított fegyelmet is.
  
  
  *
  
  Inspirációm és fegyelmem segítségével
  kinyilvánítom
  kreativitásomat.

  AUGUSZTUS 17
  
  Teremts kapcsolatot női energiáddal
  
  
  Keress egy békés helyet, akár a szabadban, akár benn a lakásban, ahol senki sem akadályozza szabad mozgásodat és senki sem zavar. Állj egy kényelmes testhelyzetben, térdeidet enyhén hajlítsd be. Lélegezz lassan, mélyeket. Képzeld el, ahogy a föld gondoskodó női energiája talpadon keresztül beléd áramlik, és egész testedet betölti. Kezdj el járkálni vagy mozogni, érezd testedben a női energiát. Engedd, hogy nyitottnak, érzékinek, befogadónak érezd magad. Érzékeld, hogy mindennel kapcsolatban állsz. Ha nő vagy, képzeld, hogy istennő vagy, ha férfi vagy, képzeld, hogy van benned egy istennő. Engedd, hogy testedet az istennő energiája mozgassa.
  
  
  *
  
  Engedem,
  hogy a női energia
  átjárja testemet.

  AUGUSZTUS 18
  
  Teremts kapcsolatot férfi energiáddal
  
  
  Keress egy békés helyet, akár a szabadban, akár benn a lakásban, ahol senki sem akadályoz a szabad mozgásban és senki sem zavar. Állj egy kényelmes testhelyzetben, térdeidet enyhén hajlítsd be. Lélegezz lassan, mélyeket. Képzeld el, ahogy tested minden sejtje befogadja a férfi energiát. Kezdj el járkálni vagy mozogni ezt az energiát használva. Engedd, hogy erősnek, tisztának, összpontosítottnak és hatalmasnak érezd magad. Érezd, hogy egyéniség vagy, aki különbözik mindentől és mindenkitől. Ha férfi vagy, képzeld azt, hogy egy isten vagy. Ha nő vagy, képzeld azt, hogy van benned egy isten. Engedd, hogy testedet az isten energiája mozgassa.
  
  
  *
  
  Engedem,
  hogy a férfi energia
  átjárja testemet.

  AUGUSZTUS 19
  
  Teremts egyensúlyt férfi és női energiáid között
  
  
  Figyeld meg, milyen különbséget érez a tested, amikor férfi energia áramlik át rajta, és amikor női energia járja át. Próbáld meg észrevenni, mennyire másként viszonyulsz környezetedhez mindkét esetben. Mindkét energia fontos, mindkettőnek megvan a maga hatalma. Használd életedben ezeket az energiákat, engedd érvényesülni őket, amikor szükséged van rájuk. Kísérletezz! Próbáld meg felszínre hozni egyszerre mindkettőt, hátha sikerül kiegyensúlyoznod őket.
  
  
  *
  
  Életemben
  megtalálom az egyensúlyt
  a férfi és a női energiáim között.

  AUGUSZTUS 20
  
  Az alkotás folyamata váltakozó
  
  
  Az alkotás folyamata váltakozó. Előre-hátra mozogsz a férfi és a női energiák között és nem kell arra törekedned, hogy minden pillanatban tökéletes egyensúlyban legyél. Általában egy kicsit elidőzöl az egyik helyen, aztán továbbmész a másikra. Az egyensúly azonban fontos. Ha jobban tudatosodik benned, hogy különböző energiáid milyen érzést váltanak ki belőled, képes leszel megállapítani, hogy éppen melyik energia dolgozik benned. A lényeg az, hogy megtanuljuk észrevenni, ha már túl sok időt töltöttünk el az egyik energia hatalmában, és ha ezt észrevesszük, tudjunk váltani.
  
  
  *
  
  Tudatosítom magamban
  a női és a férfi energiák
  uralmának váltakozását.

  AUGUSZTUS 21
  
  A férfi energia túlsúlya
  
  
  A férfi energia, ha egyszer elindul, csak megy és megy előre megállás nélkül. Egy bizonyos idő után már észreveszed, hogy "üresjáratban" mész tovább. Ha azt érzed, hogy többet adsz, mint amennyit kapsz, hogy erőltetsz dolgokat, és kezdesz elfáradni, kiégni, akkor valószínűleg túlmentél azon a ponton, ahol át kellett volna váltanod a női "üzemmódra". Gyakran ez úgy ütközik ki, hogy tanácstalan vagy, nem tudod, mit tégy. A férfi energia dühödt erővé válik, mert nem tud mást, mint cselekedni. Folytatni akarja a cselekvést mindenáron, akkor is, ha már nem kellene. Ha túlmész ezen a ponton, depresszióba eshetsz, vagy megbetegedhetsz. Tested valamilyen módon kényszeríteni fog arra, hogy kiegyensúlyozottabban élj.
  
  
  *
  
  Megtanulom
  felismerni
  férfi energiáimat.

  AUGUSZTUS 22
  
  A női energia túlsúlya
  
  
  Ha túl sok ideig vagyunk női "üzemmódban", szinte képtelenekké válunk létrehozni valamit. Lehet rengeteg kreatív ötletünk, de ezek megmaradnak terveknek, nem válnak valóra. A női energia félhet az ötleteink megvalósításához szükséges kompromisszumoktól. Képzeletünkben gondolataink, ötleteink mindig tökéletesek. De ha papírra vetjük őket, szembe kell néznünk az esetleges kudarccal.
  
  Ha úgy döntünk, hogy megmaradunk a képzelet világának tökéletessége mellett, azt jelenti, hogy a női energiánk van túlsúlyban.
  
  
  *
  
  Megtanulom
  felismerni
  női energiáimat.

  AUGUSZTUS 23
  
  A felderítés korában élünk
  
  
  A hagyományos női és férfi szerepekben a nők teljesen azonosultak női energiáikkal, a férfiak pedig férfi energiáikkal. Mindenki merev szerepekbe kényszerült, lehetőségeinknek csak felét használtuk ki, az ellentétes polaritást megtagadtuk. A férfiak ugyanannyira szenvedtek ettől, mint a nők, hiszen meg kellett válniuk lelkük egyik felétől. A nők úgy érezték, hogy nincs hatalmuk a világban, a férfiak pedig elveszítették kapcsolatukat érzelmeikkel, életükből kiveszett az intimitás, és mindez roppant fájdalmas érzés. Szerencsére olyan korban élünk, amikor végre szabadon kifejezhetjük személyiségünk minden oldalát.
  
  
  *
  
  Felderítem és kifejezem
  lényem
  minden tulajdonságát.

  AUGUSZTUS 24
  
  Korunk kihívása
  
  
  A férfi és a női szerepek szempontjából zavaros korban élünk most, de amely ugyanakkor kihívást is jelent. Szabadon kipróbálhatjuk ellentétes oldalainkat, mégis nehezen találunk rá az egyensúlyra. Sok nő kifejlesztette férfi energiáit, és sok férfi ápolja feminin tulajdonságait. Aztán sokan bent ragadtunk az ellentétes pólusban. Sok nő nem tudja, miként legyen erős és sikeres a világban úgy, hogy ne kelljen feladnia az érzelmi és szexuális intimitást, az otthonát, a családját. A férfiak meg arra próbálnak rájönni, hogyan lehetnek érzékenyek, sebezhetők, miként fejezhetik ki érzelmeiket, anélkül, hogy elveszítenék erejüket és rámenős fellépésüket.
  
  
  *
  
  Megtalálom
  női és férfi energiáim
  egyensúlyát.

  AUGUSZTUS 25
  
  A női és a férfi energiák egységesítése: nők
  
  
  A nők túlságosan hosszú időn keresztül játszották a hagyományos női szerepet, otthon éltek, gondoskodtak családjukról. Ezért most sok nő átesett a ló másik oldalára. Kimentek a férfivilágba, üzletasszonyok lettek, céltudatossá, munkaorientáltakká váltak. Csekély figyelmet fordítanak otthonukra, családjukra, kapcsolataikra, tehát a hagyományos szerepre.
  
  De ez is egy véglet, így mostanában sok nő rájött, hogy egyensúlyra vágyik. Egyformán fontos a számukra, hogy mind munkájukban, mind magánéletükben sikeresek, boldogok legyenek. Szép feladat ez. Nem csak lehetséges, de szükséges is megvalósítani.
  
  
  *
  
  Munkámban és kapcsolataimban is
  megelégedettségre
  találok.

  AUGUSZTUS 26
  
  A női és a férfi energiák egységesítése: férfiak
  
  
  Sok férfi teljesen elveszettnek érzi magát a szerepek megváltozása miatt. Nem kis dilemmával kell szembesülniük: hogyan legyenek érzékenyek, hogyan fejlesszék feminin oldalukat anélkül, hogy kivesszen belőlük a férfi. Mostanában ez rendkívül nehéz. Nem tudják, mivel támaszthatnák alá az érzelmi szükségleteiket, és szerintem a legtöbb nő sem igazán képes megadni nekik ehhez a támogatást. Napjainkban nagyon sok férfi kifejezetten érzelmes, sebezhető, érzékeny, intuitív lett. Nincs a férfiak előtt olyan példakép, amely megmutatná nekik, hogyan tarthatják meg ezeket a tulajdonságaikat, maszkulin oldaluk elvesztése nélkül. Óriási kihívásról van szó.
  
  
  *
  
  Érzékeny
  vagyok
  és erős.

  AUGUSZTUS 27
  
  Az új férfi modell
  
  
  Mi a férfiasság? Mit jelent férfinak, azaz egy egységbe rendezett férfi és női oldallal rendelkező lénynek lenni férfi testben? A férfiak előtt kevés példakép van, amely megtestesítené az új férfi modellt. Azok a férfiak az igazi példaképek, akik ezen dolgoznak, és közben szembesülnek igazi önmagukkal. Belső intuitív tudásuk megmondja nekik, hogyan kell viselkedniük. Nem várják, hogy a nők tanítsák őket. Fontos, hogy a férfiak érzelmi támogatást nyújtsanak egymásnak.
  
  A nőknek mindig azon jár az eszük, hogy kitalálják, hogyan segíthetnének a férfiakon. Pedig nem ez a nők dolga, hanem az, hogy teremtsenek egységet a saját férfi és női oldalaik között.
  
  
  *
  
  Férfiak: teljes férfivá válok.
  Nők: Tisztelem és értékelem
  az életemben jelenlévő férfiakat.

  AUGUSZTUS 28
  
  Az új női modell
  
  
  Mi a nőiesség? Mit jelent nőnek - azaz egy egységbe rendezett női és férfi oldallal rendelkező lénynek lenni női testben? A nők feladata búcsút mondani annak a felszínes megközelítésnek, amely szerint a férfiakat jobbá akarják tenni és tökéletesíteni akarják őket. Még a felvilágosult, sőt a New Age-mozgalomban részt vevő nők között is sokan hajlanak erre a gondolkodásra. Fontos, hogy egyenesen és őszintén beszéljünk a férfiakkal, mondjuk ki kereken, mit akarunk és mit nem akarunk, mit szeretünk és mit nem, milyen érzéseink vannak. Nézzünk magunkba, figyeljük a férfi és női lényünk egységbe rendeződését. Ez nem könnyű feladat, mert előszeretettel összpontosítjuk figyelmünket a férfiakra.
  
  
  *
  
  Nők: Saját fejlődésemre összpontosítok.
  Férfiak: Tisztelem és értékelem
  az életemben jelenlévő nőket.

  AUGUSZTUS 29
  
  Lelkesedés
  
  
  A lelkesedés természetes velejárója a bennünk áramló életenergiának, új felfedezések és élmények felé visz bennünket. Sok ember lelkesedését még gyermekkorában elnyomták, nem hagyták, hogy kövesse spontán, kreatív lendületét, vagy nem kapott elég bátorítást. Növelhetjük a bennünk lévő lelkesedést, ha bízunk intuitív érzelmeinkben, ha követjük őket, ha új élményekre teszünk szert, és olyasmit csinálunk, ami tényleg örömet okoz.
  
  
  *
  
  Szívvel-lélekkel
  átadom magam
  az életnek.

  AUGUSZTUS 30
  
  Az élet megmutatja, amit tudnunk kell
  
  
  Kövesd kreatív ötleteidet és kreatív impulzusaidat. Csináld azt, amit szíved diktál. Amíg így élsz, az élet mindig elvezet a következő feladathoz, tevékenységhez. Ha ezt az irányítást követve éled az életed, még nem biztos, hogy nem követsz el hibákat, nem ér kudarc, és hogy mostantól életed sokkal jobban fog alakulni. Ne félj szakítani azzal, ami nem megy, és azzal foglalkozni, ami "olajozottan" működik.
  
  
  *
  
  Bátran és bizalommal
  követem
  kreativitásomat.

  AUGUSZTUS 31
  
  Az élet tanulás
  
  
  Ha azt akarod, hogy életed jól működjön, tudatosítanod kell magadban, mi az, ami akadozik benne. Ha hajlandó vagy részt venni a szellemi és lelki fejlődésedben, tapasztalataidból egyre többet tanulsz és gyarapodsz. Figyelj oda azokra a visszajelzésekre, amelyek felhívják a figyelmedet arra, hogy valami nincs rendjén, használd fel őket a fejlődésedhez, ne tekintsd magad puszta áldozatnak. Vedd észre, ha körülötted nem jól működik valami. Ez mindig azt jelenti, hogy valami benned nem működik úgy, ahogy kell. Valami apróság hiányzik, vagy valamire rá kell jönnöd.
  
  Én már régóta így élem az életemet. Ez lehetővé teszi, hogy a fennakadásokat észrevegyem, és tanuljak belőlük. Ha fejlődési folyamatomban egy új lépést teszek, a fizikai síkon is rendeződnek a dolgok. Dolgozz magadon és meglátod, hogy a változás hamarosan bekövetkezik.
  
  
  *
  
  Az élet visszajelzéseit
  felhasználom arra,
  hogy változzak és fejlődjek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fifa 15 скачать бесплатно полная версия

(garneuEl, 2018.03.22 22:08)

Я бы не хотел развивать эту тему.

---
Совершенно верно! Это хорошая идея. Я Вас поддерживаю. скачать fifa 15 карьера, fifa 15 скачать торрент pc механики rus и <a href=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html>фифа 15 кряк скачать</a> fifa 15 трансферы скачать

XEvil break captchas of Google, Facebook, Yandex, VKontakte, and 8400 others!

(Mashasum, 2017.12.13 15:44)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break any antibot CAPTCHA's.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"