Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


december 16-31.

2008.08.06

  DECEMBER 16
  
  Az egymásrautaltság és a társ-függőség
  
  
  A társ-függőség a függőség öntudatlan formája, amely akkor alakul ki, ha nem ismerjük fel, vagy nem fogadjuk el, hogy másokra is szükségünk van. Az egymásrautaltság az, mikor tudatosan beismerjük önmagunknak, hogy szükségünk van másokra és nekik is ránk.
  
  Nagyon fontos felismerni, hogy az embereknek igenis szükségük van kapcsolatokra és összetartozásra. Nemcsak intim kapcsolatokra van szükségünk, társunkkal, szűk családunkkal és legközelebbi barátainkkal, hanem arra az érzésre is, hogy egy nagyobb családhoz is tartozunk, egy néphez, vagy egy közösséghez. Szükségünk van arra az érzésre, hogy egy nagyobb csoporthoz tartozunk. Végül arra is szükségünk van, hogy érezzük, részei vagyunk az egész emberiségnek, és a Földön élő összes élőlénnyel kapcsolatban állunk.
  
  
  *
  
  Hogyan tudatosíthatom magamban jobban azt,
  hogy kapcsolatban állok
  a többi lénnyel?

  DECEMBER 17
  
  Gyógyító nemzedék vagyunk
  
  
  A tudatosodás útját járók közül sokan életünk nagy részét gyógyítással töltjük. Most jött el az a pillanat a történelemben, amikor az évszázadokon keresztül gyakorolt egészségtelen viselkedésminták megváltoznak. Azért kötelezzük el magunkat a gyógyítás mellett, hogy gyermekeinknek ezzel már ne kelljen foglalkozniuk, legyen idejük a rájuk váró feladatok megoldására. Ezzel járulunk hozzá az evolúciós folyamathoz. Legyünk büszkék rá.
  
  
  *
  
  Felismerem
  és büszkén vállalom részemet
  a következő nemzedékért végzett gyógyító
  munkában.

  DECEMBER 18
  
  Gyógyulásod másokon is segít
  
  
  Nem kell feltétlenül gyógyítással vagy másokon segítő munkával foglalkoznod. Önmagad gyógyulási folyamata inspiráló és segítséget jelent mindazoknak, akik a tieidhez hasonló problémákkal küzdenek.
  
  A gyógyulási folyamatnak elkerülhetetlen része az, hogy segítünk másokon, ezért nem kell külön megpróbálnod segíteni. Így vagy úgy, de automatikusan át fogod adni másoknak, amit te már tudsz, s így saját gyógyulási folyamatod is teljesebbé válik. Rá fogsz jönni, hogy környezetedben vannak emberek, akiket ugyanilyen kérdések foglalkoztatnak, vagy hogy vonzod a hasonló problémákkal küzdő embereket. Lehet, hogy megosztod másokkal élményeidet, tapasztalataidat, de az is lehet, hogy egy szót sem ejtesz róluk. Az a lényeg, hogy az élettapasztalatod jelen van az energiameződben. A többiek megérzik ezt, és javukra válik. Azáltal, hogy a közeledben vannak, vagy kapcsolatba kerülsz velük, életük megváltozik.
  
  
  *
  
  Magamat gyógyítva,
  másokat is segítek gyógyulásukban.

  DECEMBER 19
  
  Gyógyulási folyamatod segíti családodat is
  
  
  Ha belső gyógyulásodon dolgozol, inspiráló példaképpé fogsz válni, és leveszed a terhet környezeted válláról, elsősorban a családtagjaidéról. Főleg a gyerekek hajlamosak energetikai szinten átvenni a szülők problémáit, megoldatlan kérdéseit, viselkedésmintáit, és továbbviszik ezeket saját életükbe. Ha egy szülőben érzelmi gyógyulás megy végbe, akkor ezt, mint örökséget, gyermekeire tudja hagyni, akiknek nem kell már ugyanazzal a problémával megküzdeniük életükben.
  
  Ez mindenkor igaz, akár kicsik a gyerekeid, akár felnőttek. Ha te, mint szülő, elkezdesz foglalkozni saját problémáiddal, megtanulsz jobban odafigyelni magadra, jobban szereted és gyógyítod magad, akkor ezt még felnőtt gyermekeid is észre fogják venni, akkor is, ha az ország másik végében élnek, vagy messze a világban. Valamilyen szinten megérzik, hogy mi történt benned, és javukra válik gyógyulásod.
  
  
  *
  
  Ahogy gyógyulok,
  egész családom
  gyógyulni kezd.

  DECEMBER 20
  
  Nehéz igazságunkhoz hűen élni
  
  
  Mindannyian hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolkodás nélkül kövessük azt, amit mindenki más csinál, vagy azt, amit mindig is csináltunk, mert ez látszik a legbiztosabb, netán a legkényelmesebb megoldásnak. Ilyenkor gyakran nem mondjuk ki az igazságot, nem cselekszünk annak megfelelően, mert attól félünk, hogy valakinek nem fog tetszeni, esetleg kockázathoz, vagy kényelmetlenséghez vezet. Most hogyan tudnánk hűek maradni saját igazságunkhoz és teljességünkhöz mélyebben, mint ahogy eddig tettük? Hogyan tudnánk a szokásosnál bátrabban kimondani vagy megélni az igazságot?
  
  
  *
  
  Ma
  saját igazságérzetemet
  követem.

  DECEMBER 21
  
  Kis lépésekben haladj
  
  
  Megtanulni belső iránymutatásod szerint élni, néha olyan érzést vált ki belőled, mintha a szakadék széléről kellene lelépned. Csak akkor tudunk odafigyelni belső vezetőnkre életünk fontos dolgaiban, ha apróbb lépésekben haladunk. Ez azt jelenti, hogy ráhangolódsz arra, ami jó neked, és képes vagy nemet mondani olyankor, amikor tudod, hogy valami nem jó neked. A kis lépések általában sikerülnek, s ez önbizalmat ébreszt benned.
  
  A sok apró lépés megtétele és elsajátítása után erős kapcsolatunk alakul ki saját belső forrásunkkal, s ez a kapcsolat majd végigvisz bennünket a tudatosodás felé vezető utunkon.
  
  
  *
  
  Kapcsolatom belső vezetőmmel
  mindennap
  egyre mélyebbé válik.

  DECEMBER 22
  
  Oszd meg tapasztalataidat
  
  
  Gyógyulásodat, tapasztalataidat oszd meg azokkal az emberekkel, akik fontosak számodra. Meséld el őszintén az élményeidet. Az emberek ebből tanulnak a legtöbbet. Mindig önmagadról beszélj, például így: "Nemrég megvilágosodott bennem valami. Egyszer csak megértettem, hogy valamelyik viselkedésmintám miként hatott ki az életemre. Elkezdtem a dolgokat másképp csinálni, és igazi változást érzek magamban." Ez föl fogja kelteni az emberek érdeklődését, ám ha azt mondod nekik, hogy ezt meg ezt másképp kellene csinálniuk, akkor az első reakciójuk a tiltakozás lesz: "Ne akard megmondani nekem, hogy mit csináljak" vagy "Miért, azt hiszed, problémáim vannak?" Ne hozd őket olyan helyzetbe, hogy védekezni kényszerüljenek.
  
  
  *
  
  Hogyan osztom meg
  élményeimet
  azokkal, akiket szeretek?

  DECEMBER 23
  
  Elég, ha te megváltozol
  
  
  Nem kell állandóan családod és barátaid fejére zúdítani azt, amit te már megtanultál. Tökéletesen elég, ha saját életedet igyekszel megváltoztatni. A környezeted érezni fogja akkor is, ha soha egy szót sem ejt róla, hiszen energiánkon keresztül közvetlenül érintkezünk azokkal az emberekkel, akiket szeretünk.
  
  Mondd el nekik, mit érzel, mit élsz át. Oszd meg velük azt, amit megtudtál magadról. Ne unszold őket változásra, ne akard, hogy elinduljanak ugyanazon az úton, amelyen te jársz. Koncentrálj saját fejlődésedre. Szinte biztos lehetsz benne, hogy egy idő után rajtuk is meglepő változásokat veszel majd észre.
  
  
  *
  
  Változásaimat
  megosztom környezetemmel,
  de önmagamra összpontosítok.

  DECEMBER 24
  
  Ismerd fel magadban és másokban az ártatlan gyermeket
  
  
  A szíve legmélyén mindenki ártatlan gyermek, aki életben maradása és biztonsága érdekében azt teszi, amit a környezetétől tanult. Ha felismered személyiséged összes mechanizmusát és rájössz, milyen célt szolgálnak - védik vagy oltalmazzák a benned lévő gyermeket -, akkor lényed minden részét értékelni tudod majd. Képes leszel felismerni az ártatlan gyermeket, és a benned lévő felsőbbrendű lelket.
  
  És ha ezt elérted, a többi emberre is csak ugyanúgy tudsz tekinteni, mint önmagadra. Személyiségük védőbástyái mögött meg fogod látni az ártatlan kisgyermeket, akiben felismered a spirituális lényt. Ez a kisgyermek és a spirituális lény mindig szeretetet fog kiváltani belőled.
  
  
  *
  
  Bennem
  és mindenki másban
  egy ártatlan kisgyermek
  és egy isteni lény is lakozik.

  DECEMBER 25
  
  Nem áldásosabb adni, mint kapni
  
  
  Téves nézeteink vannak az adásról és az elfogadásról. Az emberek valóságos erőfeszítést tesznek azért, hogy többet adjanak, mint amennyit kapnak, mert úgy tartjuk, hogy adni nemes, elfogadni pedig önző dolog. Ez a nézet nem veszi figyelembe a világegyetem energetikai alaptörvényét, amely azt mondja, hogy mindennek egyensúlyba kell kerülnie. Ha mindig csak adsz, és nem fogadsz el ugyanannyit, ki fogsz apadni. Lassan teljesen kiürülsz, és akkor is adni próbálsz, amikor belül már semmi sincs.
  
  Csodálatos érzés, amikor az életenergia átárad rajtad, és adhatsz belőle a többi embernek is. De az életenergiát mindig pótolni kell, és ez csak úgy megy, ha te is kapsz. Tehát nem áldásosabb adni, mint kapni. Ugyanolyan öröm adni és kapni, mert ez hozza meg az egyensúlyt, a teljességet és a harmóniát életedbe.
  
  
  *
  
  Megtanulok
  egyforma arányban
  adni és elfogadni.

  DECEMBER 26
  
  Művész vagy
  
  
  Képzeld el életedet festményként, és próbáld úgy megalkotni, mintha festőművész lennél. Hallgass a benned lévő életerőre. Bízz benne és hagyd, hogy magával ragadjon. Próbálj ki bátran új színeket. Aztán állj egy kicsit távolabb és nézz a képre. Mit mond neked magadról? Festményed csodálatos visszajelzést ad arról, ami benned lejátszódik.
  
  
  *
  
  Életem
  alkotója
  vagyok.

  DECEMBER 27
  
  Életed a te műalkotásod
  
  
  Az életet a következőképpen is lehet szemlélni: mindennap műalkotást hozol létre. Az alkotás során visszajelzést kapsz, így tudni fogod, mit kell változtatni rajta holnap. Ehhez az kell, hogy képes legyél őszintén lényed mélyére hatolni. Igazából szembe kell nézned az alkotással, és észre kell venned, mi a tanulsága. Miként tudod kifejezni magad úgy, hogy ne maradjon benned hiányérzet? Miben van valami zavaró és hogyan tudnál javítani rajta? Hol hiányzik az alkotásból az igazság, és mit tehetnél azért, hogy ez az igazság előjöjjön?
  
  
  *
  
  Nap mint nap
  tanulok
  saját alkotásomból.

  DECEMBER 28
  
  Azért vagyunk itt, hogy megtanuljunk testet adni a léleknek
  
  
  A lélek - az egyetemes intelligencia vagy az egylényegűség - azért öltött testet a földön, hogy megtapasztalja a kétlényegűséget. A világegyetem szerelmeskedni akart önmagával. Kapcsolatot akart teremteni önmagával. Ezért létrehozott egy olyan birodalmat, ahol megtapasztalhatjuk a különállást, az egyediséget és a másságot is, de ugyanakkor mindezek mögött ott érezzük az egylényegűséget. Azért vagyunk itt, hogy megtanuljuk, mi az egylényegűség és a dualitás, mi az összeolvadás és a különválás. Azért vagyunk itt, hogy megtanuljuk magunkhoz ölelni mindkét princípiumot, hogy érezzük, egyek vagyunk a világegyetemmel, ugyanakkor az egyetemes forrás egyedi és megismételhetetlen megnyilvánulásai vagyunk.
  
  
  *
  
  Különálló vagyok és egyedi,
  mégis
  egy a mindenséggel.

  DECEMBER 29
  
  Értékeld magadban a férfit és a nőt
  
  
  Itt az ideje, hogy a felfedezés, versengés, különállás férfi princípiuma és a kapcsolódás, a lelkiség, az egység női princípiuma kiegyenlítődjön és egyensúlyba kerüljön. Ezt úgy érhetjük el, hogy megtanulunk bízni a mindnyájunkban jelen lévő női intuícióban, és ezt támogatjuk férfi energiáinkkal, amikor ténylegesen tennünk kell valamit az anyagi világban. Ahogy tudatosan odafigyelünk az intuíciónkra, és életünk minden terén, minden pillanatában ennek megfelelően cselekszünk, természetünk női és férfi oldala egységbe rendeződik és egyensúlyba kerül.
  
  
  *
  
  Egyensúlyba hozom magamban
  a férfi és a női erőket,
  így egyensúlyt teremtek a világban is.

  DECEMBER 30
  
  Mindannyian a Föld gondnokai és őrizői vagyunk
  
  
  Elveszítettük a kapcsolatot a természettel, mivel saját lelkünkkel sem volt kapcsolatunk. Konfliktusban voltunk a természettel, és nem harmóniában éltünk vele. Valójában magunkat a természet leigázóinak tekintettük. Most be kell látnunk, hogy visszaéltünk bolygónk vendégszeretetével. Ne feledjük, mi csupán a Föld gondnokai és őrizői vagyunk.
  
  
  *
  
  Tiszta szívből és teljes odaadással
  gondoskodom
  a bolygónkról.

  DECEMBER 31
  
  Képzeld el az Örömök Kertjét
  
  
  Képzeld el, hogy a Föld visszanyeri eredeti egyensúlyát. Szebb, változatosabb, termékenyebb és varázslatosabb lesz, mint valaha, igazi mesés hely. Képzeld el, hogy azokat az építményeket és intézményeket, amelyek többé nem szolgálják a Föld szükségleteit, lebontották vagy átalakították. Az emberiség bölcs lett és kifejlesztette a tudatát, és ezért visszatérhetett az Örömök Kertjébe.
  
  
  *
  
  Mindennap
  egy lépéssel közelebb
  kerülünk az Örömök Kertjéhez.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

скачать игру fifa 15 pc

(garneuEl, 2018.03.22 23:00)

Я знаю, что надо сделать )))

---
Я не стану говорить на эту тему. fifa 15 составы скачать, fifa 15 android скачать бесплатно или <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/12-skachat-demo-versiyu-fifa-15-besplatno.html>скачать фифа 15 демо на пк</a> fifa 14 season 15 16 скачать торрент

fifa 15 cracks 3dm v5 торрент

(majusRor, 2018.02.01 00:54)

vя тоже так хочу научиться

---
Конечно. Я присоединяюсь ко всему выше сказанному. Можем пообщаться на эту тему. скачать file master для fifa 15, fifa 15 cracks 3dm v5 или <a href=http://15fifa.ru/>сайт фифа на русском</a> fifa 15 cracks 3dm v2