Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szeptember 1-15.

2008.08.06

  SZEPTEMBER 1
  
  Az igazi gazdagság - egyszerűség és kiegyensúlyozottság
  
  
  Sok ember káros szenvedélyévé vált a gazdagodás, az anyagi javak megszerzése. Tárgyakkal kárpótoljuk magunkat, mert nem kapjuk meg azt, amire igazán vágyunk: elég szeretetet, bensőséges kapcsolatokat, nincs lehetőségünk kreatív önkifejezésre. Minél tudatosabbá és teljesebbé válunk, életünkben annál több intimitás, szeretet, kreatív önkifejezés és megelégedettség lesz, és egyre kevesebb késztetést fogunk érezni a pénz és egyéb anyagi javak megszerzésére.
  
  Ha hagyjuk, hogy a természetes energiák irányítsanak bennünket, életünk tisztává, egyszerűvé és kiegyensúlyozottá válik. Bőséggel megvan mindenünk, amire csak szívünk vágyik, de feleslegesen ne halmozzunk fel semmit. Nem pazarlunk, nem használunk olyan erőforrásokat, amelyekre igazából nincs szükségünk.
  
  
  *
  
  Megadom magamnak mindazt,
  amire tényleg szükségem van,
  egyszerűen és bőségben élek.

  SZEPTEMBER 2
  
  A pénzhez fűződő kapcsolatod - tükör
  
  
  A pénzhez fűződő kapcsolatod ugyanolyan tükör, mint az összes többi kapcsolatod - kiválóan mutatja, hogy mennyire sikerült egységesítened a benned lévő energiákat. A pénz azt fejezi ki, hogy milyen viszonyban állsz alkotóenergiáiddal.
  
  Tulajdonképpen a pénz önmagában nem jelent semmit. Csak szimbolikus értelme van. Az alkotóenergiát képviseli. Életedben a pénz áramlása és az életenergia áramlása között némi összefüggés van. Kapcsolatod a pénzzel tükrözi, hogy miként bánsz ezzel az energiával.
  
  
  *
  
  Milyen kapcsolatban állok a pénzzel?
  Mit tükrözhet ez a kapcsolat
  a bennem áramló energiáról?

  SZEPTEMBER 3
  
  A pénz férfias megközelítése
  
  
  A férfias megközelítés mindig az anyagra, egy bizonyos feladat végrehajtására koncentrál. Általában ezzel a hozzáállással lehet pénzt keresni. Az erős maszkulin energiákkal rendelkező férfiak és nők rendszerint meg is keresik a pénzüket és képesek ésszerűen felhasználni azt. De mindig van egy olyan érzésük, hogy mindez óriási erőfeszítésükbe kerül. Gyakran érzik, hogy nincsenek kapcsolatban az egyetemes energiával, így rengeteget dolgoznak, küszködnek, aminek eredményeképpen gyakran kiégnek, kimerülnek. Életükből elvész a meghittség, az öröm és a játékosság.
  
  Ha túlzottan azonosulsz férfi energiáiddal, akkor már nem tudsz igazán örülni a pénznek. A pénz eszköz a megélhetéshez. Kemény munkát és felelősséget jelent a számodra.
  
  
  *
  
  Túl komolyan veszem a pénzt?
  A pénz irányítja az életemet?

  SZEPTEMBER 4
  
  A pénz nőies megközelítése
  
  
  Azok a férfiak és nők, akik inkább női energiáikkal azonosulnak, az esetek többségében spontánok, kreatívak, művészi képességekkel rendelkeznek. Hajlamosak arra, hogy ügyetlenül és hanyagul bánjanak a pénzzel, és nem érdeklik őket a részletek. Nem hajlandóak odafigyelni betétszámlájuk egyenlegére, eszük ágában sincs költségvetéseket készíteni, mert úgy érzik, hogy az ilyen prózai részletek korlátozzák őket, megakadályozzák szellemük szárnyalását. Gyakran szórják a pénzt, aztán anyagi nehézségekkel küzdenek. Lehet, hogy úgy gondolják, a világ majd úgyis gondoskodik róluk, ami spirituális szinten igaz is, de ha túlköltekeztél, akkor egy ilyen filozófia nem húz ki a bajból. Sokszor ezek a típusú emberek nehezen tudják hatékonyan és eredményesen hasznosítani a világban kreatív energiáikat - erre klasszikus példa az anyagi gondokkal küzdő művész.
  
  
  *
  
  Hajlamos vagyok arra,
  hogy ügyetlenül bánjak a pénzzel?

  SZEPTEMBER 5
  
  A pénzből adódó konfliktus
  
  
  A férfi-nő polaritás ellentéte gyakran tükröződik kapcsolatainkban is, amikor a pénzről van szó. Az egyik fél általában túl óvatos, gyakorlatias és nagyon felelősségteljesen bánik a pénzzel. A másik sokkal játékosabb, költekezőbb. Ez a konfliktus komoly problémákhoz vezethet, kivéve, ha mindketten felismerjük, hogy a másik pontosan azokat a tulajdonságainkat tükrözi, melyeket tökéletesítenünk kell, és elkezdjük polaritásunk ellentétes pólusának fejlesztését.
  
  
  *
  
  Volt már konfliktusom
  pénz miatt valakivel?
  Mit tükröz ez számomra?

  SZEPTEMBER 6
  
  Mi késztet arra, hogy túlzott jelentőséget tulajdoníts a pénznek?
  
  
  Ha hajlamos vagy arra, hogy a pénz megszállottja légy, gondolj arra, hogy mi történne akkor, ha lazítanál? Mi lenne, ha hagynád szabadon áramlani? Azok, akik férfiasabban viszonyulnak a pénzhez, attól félnek, hogy ellenkező esetben sebezhetőek lesznek. Nekik a teremtés, az alkotás nem okoz gondot, de azt, amihez "ingyen" juthatnak, félnek elfogadni. Amikor elfogadsz, kimutatod, hogy sebezhető vagy, de egyúttal kapcsolatba kerülsz egy könnyebb megközelítéssel is, kicsit felengedsz, nem veszel mindent túlságosan komolyan. Nem kell egy ilyen súlyos felelősség terhét a válladra venned. Ha megtanulsz bízni és lazítani, a világegyetem gondoskodni fog rólad.
  
  
  *
  
  Megtanulok lazítani,
  és bízni abban,
  hogy gondoskodnak rólam.

  SZEPTEMBER 7
  
  Miért félsz a pénztől?
  
  
  Ha problémát okoz, hogy felelősséggel kezeld anyagi ügyeid, kérdezd meg magadtól, miért félsz attól, hogy pénzzel kell bánnod? Lényed melyik része ijedt meg? Melyik énedet tagadtad meg? A gyermekibb, spontánabb, alkotóbb emberek félnek a felnőtté válástól, mert azt hiszik, ha felnőnek, elveszítik varázserejüket. Úgy érzik, hogy az élet mindennapi részletei, beleértve az anyagi ügyek felelősségteljes intézését, kiölnék belőlük az alkotó szellemet.
  
  De a megjelenési formának (pénz) és a szellemnek (kreativitás) nem kell ellenségeknek lenniük. Értsd meg, a forma funkciója az, hogy a szellemet támogassa az anyagi világban és lehetővé tegye számára, hogy kényelmes életet élhessen itt. Ha megtanulunk bölcsen, ésszerűen bánni a pénzzel, könnyebben és hatékonyabban támogathatjuk alkotó szellemünket a világban.
  
  
  *
  
  Felelősen bánok pénzemmel,
  így támogatom
  kreativitásomat és szabadságomat.

  SZEPTEMBER 8
  
  Vállalj felelősséget a pénzért
  
  
  Ha pénzről van szó, ne viselkedj úgy, mint egy kisgyerek, aki arra vár, hogy majd valaki más vállalja helyette a felelősséget. Ha nincs benned energia ahhoz, hogy felelősséget vállalj a pénzedért, akkor nem számít, hogy mennyi pénzed van, vagy mennyi pénzt tudsz előteremteni. Valaki majd kihasznál, és elveszíted a pénzed, vagy valamilyen szerencsétlenségbe sodrod magad. Felelősséget kell vállalnod saját pénzedért, és meg kell tanulnod mindazt, ami az okos döntésekhez szükséges. Aktivizáld a benned lévő "pénzügyminisztert" és légy nyitott arra, amit megtanulhatsz azoktól, akik jól tudnak bánni a pénzzel.
  
  
  *
  
  Megtanulok
  okosan bánni
  a pénzemmel.

  SZEPTEMBER 9
  
  A pénzszűke lehet olyan erő, amely vezérel bennünket
  
  
  Néha csak azért csinálunk valamit, mert szükségünk van a pénzre. Ez negatív motivációnak látszik, pedig lehet, hogy a világegyetem így próbál hatni ránk. Így kényszerít bennünket arra, hogy megtanuljunk valamit a világból, vagy valami alkotómunkát végezzünk, amit egyébként nem csinálnánk. Ha pénzre van szükséged, lehet, hogy ez egy jelzés a világegyetem részéről, hogy valami olyasmit csinálj, ami hozzájárul személyiséged fejlődéséhez. Az univerzum úgy fejezi ki, hogy a jó úton jársz, hogy pénzt kapsz érte. Amíg követed a világegyetem iránymutatásait, és azt teszed, amit mond neked, hasznodra fog válni a szerzett tapasztalat.
  
  
  *
  
  Előfordult,
  hogy a pénzszűkének köszönhetően
  valami fontosat tanultam?

  SZEPTEMBER 10
  
  Munkánkban sikerélményre törekszünk
  
  
  Néha nem baj, ha csak azért dolgozunk, hogy megéljünk. Ez megadhatja neked a biztonságérzetet, amelyre akkor éppen szükséged van, és megtanulhatsz olyan dolgokat, amelyek később hasznodra válnak. Ha azt látod, hogy olyan munkára kényszerültél, amelyet mint életre szóló tevékenységet nem tudsz elképzelni magadnak, lehet, hogy azért van szükséged rá, mert amit közben tanulsz vagy tapasztalsz, hozzásegít később egy valóban értelmes munkához.
  
  
  *
  
  Minden, amit csinálok,
  egy lépés életem célja,
  az igazán értelmes munka felé.

  SZEPTEMBER 11
  
  A pénz igazából nem a miénk
  
  
  A pénz a végtelen forrásból eredő élet energiaáramlásának szimbóluma. Minél jobban bízol saját energiádban, és minél inkább követed őt, annál jobban működik életed anyagi oldala. Beáll a megfelelő egyensúly.
  
  Én megtanultam hallgatni felsőbb erőm iránymutatására, és azt tenni, amit mond nekem. Ezután biztosítani is fogja számomra a pénzt, amely ehhez szükséges.
  
  
  *
  
  Hallgatok
  a felsőbb iránymutatásra,
  és a pénz árad hozzám.

  SZEPTEMBER 12
  
  Az igazi siker
  
  
  Mi az igazi siker? Az, hogy egy fantasztikusan sikeres vállalkozásunk van, és rengeteg pénzt keresünk? Vagy az, hogy kiegyensúlyozott, teljes életet élünk, amelyben megelégedettségre és örömre lelünk? A siker egyik része az, hogy elérünk valamit, adunk valamit a világnak, amiért elismerést kapunk, s aminek eredménye a pénz. De társadalmunk férfi modelljének az üzleti elfoglaltságok mellett nem marad ideje mással törődni, mint amilyen a boldog családi élet, vagy az egészsége.
  
  
  *
  
  A sikert
  a magam szempontjai szerint értelmezem:
  ami beteljesülést eredményez
  és boldogságot.

  SZEPTEMBER 13
  
  Minden munka hozzájárul az Egészhez
  
  
  Alapvető emberi szükséglet az az érzés, hogy amit csinálunk, valamilyen módon a világ hasznára van. Ahogy társadalmunk egyre bonyolultabbá vált, sokunk előtt elhomályosodott, hogy munkánk miként szolgálja a világot, hogyan kapcsolódik hozzá. Ez ürességhez, elégedetlenséghez - érzelmi csődhöz vezet. Mindegy, hogy mit csinálsz, életfontosságú szolgálatot teljesítesz. Nézd meg jobban munkádat, és próbálj meg rájönni, miért vagy hasznos. Figyeld meg, milyen kapcsolat van munkád és a többi ember között. Csak így érezheted az elégedettség és az elvégzett munka örömét.
  
  
  *
  
  Munkámmal
  hasznára vagyok a világnak.

  SZEPTEMBER 14
  
  A munka ne legyen kínlódás
  
  
  Könnyen esünk abba a tévedésbe, hogy a munka áldozattal jár, és hogy általa megfosztjuk magunkat valamitől. Azt hisszük, hogy keményen kell küzdenünk az életben maradásért, el sem tudjuk képzelni, hogy munkánk megelégedettséggel tölthet el bennünket. Fontos, hogy elengedjük ezt a régi gondolatot. Jogunk van az értelmes munkához. Új gondolatrendszert kell kiépítenünk magunkban, amely azt mondja, hogy az élet eredendően jó, s a munkánk olyan izgalmas része életünknek, amelyet szívvel-lélekkel csinálunk. Ezt elvárhatjuk magunktól és képesek is vagyunk megvalósítani.
  
  
  *
  
  Munkám megelégedettséget hozó
  része életemnek.
  Szívvel-lélekkel csinálom.

  SZEPTEMBER 15
  
  Szolgáld a világegyetemet
  
  
  Ha a legeslegjobbat akarod, úgy élj, hogy azt csináld, amit a legjobban szeretsz. Lelkedet úgy fejezheted ki az anyagi világban, ha megosztod vele szenvedélyedet, és azt csinálod, amit valóban izgalmasnak találsz. Ennél nagyobb szolgálatot nem is tehetsz a világnak. Az élet csodálatossá válik körülötted, és te azt csinálod, amit szeretsz, amivel másoknak is jó szolgálatot teszel. A legnagyobb jutalmad az elégedettség, amit attól érzel, hogy az univerzumot szolgálhatod.
  
  
  *
  
  Felsőbb erőmet szolgálom.
  Azt teszem,
  amit ő mond nekem.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

скачать moddingway для fifa 15 7.0 0

(garneuEl, 2018.03.25 06:58)

Извините за то, что вмешиваюсь… Но мне очень близка эта тема. Могу помочь с ответом. Пишите в PM.

---
Ох уж эти славянки! fifa 15 скачать торрент pc механики, скачать бесплатно fifa 15 через торрент и <a href=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html>fifa 15 cracked by glowstorm</a> скачать фифа 15 модингвей торрент на пк

XRumer + XEvil free demo

(Mashasum, 2017.12.12 20:56)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any antibot captcha.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"