Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szeptember 16-30.

2008.08.06

  SZEPTEMBER 16
  
  Felsőbb erőd mindent megad neked
  
  
  Ha egyszer elhatároztad, hogy felsőbb erődet szolgálod, ő majd gondoskodik rólad és megad neked mindent, amire szükséged van a munkádhoz, amelyet ő csináltat veled. Az én felsőbb erőm mindig elküldi hozzám azt az embert, aki segíteni tud valamiben, vagy jó tanácsot tud adni. Pénzről is gondoskodik, hogy tudjam folytatni a munkámat. Amíg kérem, hogy irányítson tevékenységemben, mindent megkapok, amire ehhez szükségem van.
  
  
  *
  
  Megtanulok bízni abban,
  hogy a felsőbb erőm megadja nekem azt,
  amire szükségem van.

  SZEPTEMBER 17
  
  Fordíts időt a fontos dolgokra
  
  
  A munkánk csak olyan mértékben adhatja a megelégedettség érzését, amennyire vannak mellette életünkben más örömet okozó dolgok is. A munkánkban való sikerek elérésének része az is, hogy más jellegű dolgokat is tekintsünk fontosnak, mint például az egyedüllétet, a szeretteinkkel meghitt hangulatban eltöltött időt, a testedzést, a játékot vagy a szórakozást. Ha napi, heti vagy havi időbeosztást készítesz, amely mindezt tartalmazza, könnyebben tudsz időt szakítani a számodra fontos dolgokra. Az önbecsülés egyik jele, hogy megadod magadnak a szükséges időt mindarra, amire vágysz.
  
  
  *
  
  Hagyok-e időt
  mindenre,
  ami valóban fontos számomra?

  SZEPTEMBER 18
  
  Szervezd meg az életedet
  
  
  Ha sorsunkra hagyjuk magunkat, a modern társadalomban legtöbbünknél nem alakul ki csak úgy, természetesen egy olyan életforma, amely tartalmazza mindazt, amire szükségünk van. Tudatosan kell szerveznünk az idő és a pénz beosztását, amely elősegíti kiegyensúlyozottságunkat és teljessé válásunkat. Ez azt jelenti, hogy tudatosan fontolóra kell vennünk, hogy mire van szükségünk. Ezután készítsünk valamilyen időbeosztást és egy költségvetést is, amelyek segítenek bennünket. Mindezt nekünk kell megcsinálnunk, magától nem történik meg.
  
  
  *
  
  Hogyan kezdhetek
  egy ésszerű, minden, számomra szükséges
  tevékenységet
  tartalmazó időbeosztás és költségvetés
  elkészítéséhez?

  SZEPTEMBER 19
  
  Az időbeosztás
  
  
  Munkaidőnket is be kell osztanunk nap mint nap, hiszen munkánk is különböző részekből áll. Például, munkád tartalmazhatja azt az időt, amikor üzleti ügyekre kell koncentrálnod, bizonyos ideig emberekkel kell foglalkoznod, kell idő az alkotásra, és kell a papírmunkák elintézésére. Sokat segít, ha kidolgozol egy időbeosztást, amely szerint napod egy részében egyedül dolgozol íróasztalod mellett, másik részében másokkal kommunikálsz, vagy úgy, ahogy neked a legjobb.
  
  
  *
  
  Megszervezem
  a munkanapomat, hogy teendőim
  egyensúlyban legyenek.

  SZEPTEMBER 20
  
  A kreatív motiváció kívülről és belülről is származhat
  
  
  Bármi létrehozása, legyen az zene, festmény, egy új termék vagy egy éves jelentés, lényegében két forrásból táplákozik: belső ösztönzésből és külső kényszerből. Néha a motiváció belülről jön, néha viszont a külső nyomás kényszerít olyan alkotásra, amelyet belső ösztönzés nem indíthatott volna el.
  
  A kreatív folyamat egy összjáték a belső alkotó impulzus és a kintről érkező gyakorlati realitások között. Ha csak a külső motiváció alapján cselekszünk, kiveszik belőlünk a belső ösztönzés, és sekélyes vagy értéktelen dolgokat fogunk létrehozni. Ha túl messzire haladunk ebben az irányban, elveszítjük kreatív forrásunkat. Másrészt nem alkothatunk úgy, mintha valami légüres térben lennénk, anélkül, hogy kívülről bármi motivációt kapnánk. Egyensúlyba kell hoznunk a kettőt. Gyakran a külső késztetés serkenti a megrekedt belső alkotófolyamatot.
  
  
  *
  
  Kreativitásomat
  belső és külső tényezők
  ösztönzik.

  SZEPTEMBER 21
  
  A belső konfliktus
  
  
  Életünk egyes szakaszaiban mindnyájan rengeteg belső konfliktust élünk meg. Belső konfliktusaink személyiségünk különböző részeiből bukkannak fel, amelyeknek ellentétes szükségleteik és vágyaik lehetnek. Ne úgy akarjuk feloldani a konfliktust, hogy az egyik énünk problémáját megoldjuk, miközben az összes többiét elnyomjuk, inkább arra törekedjünk, hogy tágítsuk és új lehetőségekkel bővítsük tudatosságunkat.
  
  A megoldás nyitja az, hogy felismerjük ellentmondásos szükségleteinket, érzelmeinket, energiáinkat, és mindegyiket magunkba fogadjuk, anélkül, hogy tudnánk, hogyan lehet a konfliktust feloldani. Légy hajlandó magadban hordani belső konfliktusod valamennyi polaritását, és ne akard azonnal feloldani azt. Később a tudatodban megszületik egy megoldás, és az összerendezettség igazából lényednek magasabb szintjéből jön létre.
  
  
  *
  
  Tudatában vagyok
  belső konfliktusom
  minden oldalának.

  SZEPTEMBER 22
  
  "Vagy" helyett inkább "és"
  
  
  A konfliktusok azért okoznak gyötrődést, mert azt hisszük, hogy vágyaink vagy szükségleteink egyik részét fel kell áldoznunk, hogy a másikat megkapjuk. A bal féltekére jellemző logikus gondolkodásunkkal nehéz elképzelni, hogy más megoldás is létezik. Annyira hozzászoktunk az egy síkon való gondolkodáshoz, hogy azt képzeljük, ha egyvalamit akarunk, akkor elesünk más lehetőségektől. Pedig bármit megkaphatunk. Ez nem történik egyik pillanatról a másikra, de ha türelmesek vagyunk és végigjárjuk a fejlődésünk útját, a világegyetem mindent megad majd nekünk, amire szükségünk van.
  
  
  *
  
  Megkaphatok mindent,
  amire tényleg szükségem van,
  és amit igazából akarok az életben.

  SZEPTEMBER 23
  
  Tudatosan ne kerüld a konfliktusokat
  
  
  Ha egy konfliktust élsz meg, tudatosan engedd meg magadnak, hogy egy darabig maradj ebben az állapotban. Légy tudatában, amennyire csak lehet, lényed különböző s egymással szemben álló részeinek, ellentmondásos érzelmeidnek. Öleld magadhoz mindet. Aztán kérd a benned lévő magasabb teremtő intelligenciát, hogy segítsen megtalálni az utat az ellentmondások feloldásához, lényed fontos oldalainak egységbe rendezéséhez. Minden tulajdonságod fontos és szükséges, ne akarj megszabadulni egyiktől sem. Ne remélj azonnali eredményt. Hagyj időt arra, hogy a benned lejátszódó folyamat önmagától mindent megoldjon. A belső iránymutatód segít tudatosan megtenned a következő lépést.
  
  
  *
  
  Tudatosan
  időt hagyok arra,
  hogy belső konfliktusaim
  önmaguktól feloldódjanak.

  SZEPTEMBER 24
  
  Amikor végletekbe esel
  
  
  A fejlődési folyamatban vannak olyan időszakok, amikor helyes kipróbálni a végleteket, főként akkor, ha egy bizonyos véglet ellentéte annak, amit eddig felfedeztél és kifejlesztettél magadban. Nincs ebben semmi rossz, ha a belső iránymutatód szerint éppen erre van szükséged. Előbb-utóbb az élet úgyis távol visz a szélsőségektől, és a pólusok közti kiegyensúlyozottság medrébe terel. Ha egy adott spektrumon belül találtál egy pontot, ahol jól érzed magad, nyugodtan megélheted azokat az élményeket, amelyekre lehetőséged van.
  
  
  *
  
  Bátran
  kipróbálom
  az élettapasztalatok teljes spektrumát.

  SZEPTEMBER 25
  
  Tudatosítsd magadban a polaritásaidat
  
  
  Minél inkább kapcsolatban vagy személyiséged polaritásainak ellentétes pontjaival, annál tudatosabb vagy. Amikor túl messzire kezdesz jutni az egyik irányban, érezni fogod, hogy lényed másik része visszahúz, hogy helyreálljon az egyensúly. Ha pedig ebben az irányban mész túl messze, az előző pólus húz majd vissza megint. Érezni fogod az egyensúly, a könnyedség növekedését magadban, és ez életed minden vonatkozásában tükröződik majd.
  
  
  *
  
  Tudatosítom
  magamban
  az ellentétes energiáimat.

  SZEPTEMBER 26
  
  Keresd a tanítást!
  
  
  Az univerzum megmondja neked, mire kell leginkább odafigyelned. Kicsit oldalba lök mintegy figyelmeztetésképpen. Ha megtanulod felismerni ezeket az apró jelzéseket, akkor mindig hamar rájössz, életed hol billent ki az egyensúlyból. A legtöbb ember azonban képtelen észrevenni ezt a figyelmeztetést, nagyobb lökésekre van szükségük. Végül óriási pofont kapnak, ami leteríti őket. Vannak emberek, akiknek tényleg mélyre kell süllyedniük ahhoz, hogy hajlandóak legyenek szembesülni a változás szükségességével, és a fejlődés lehetőségével.
  
  Próbálj meg úgy állni a problémáidhoz, hogy ajándékként tekinted őket. Lelked rajtuk keresztül igyekszik felhívni figyelmedet azokra a dolgokra, amelyek nincsenek egyensúlyban az életedben. Így kevesebb megrázkódtatás fog érni. Minden problémádra rögtön ennek fényében tekints és kérdezd meg magadtól: "Most mit kell megtanulnom?"
  
  
  *
  
  Mit próbál
  az univerzum megtanítani nekem?
  Ma nyitott leszek arra, hogy fogadjam az üzenetét.

  SZEPTEMBER 27
  
  A külső konfliktus egy belső konfliktus visszatükröződése
  
  
  A különböző élethelyzetekben vagy kapcsolatainkban előforduló konfliktusaink többsége a belső konfliktusaink kivetülése. Azok az emberek, akikkel konfliktusba kerülünk, általában lényünk egyik olyan részét tükrözik, amellyel nem vagyunk kibékülve, vagy amely feloldatlan feszültséget rejt magában.
  
  Például azok az emberek, akik mindig diktatorikus személyiségekkel kerülnek összeütközésbe, nem fogadták el és nem azonosultak saját lényük diktatorikus hajlamával. Azok az emberek pedig, akik túlságosan azonosulnak a szabályt követő diktatorikus hangjukkal, minden valószínűség szerint lázadó személyiségekkel fogják szembetalálni magukat - legfőképpen a gyerekeikkel.
  
  Addig nem változik meg a helyzet, amíg nem fogadjuk el azt a tényt, hogy külső konfliktusaink belső konfliktusainkat tükrözik. Ha tudatosítjuk lényünk minden oldalát, a külső konfliktusok szertefoszlanak.
  
  
  *
  
  Megtanulom külső konfliktusaimat
  belső konfliktusaim tükröződéseként látni.

  SZEPTEMBER 28
  
  A világ konfliktusai belső konfliktusokat takarnak
  
  
  A nemzeti és a nemzetközi konfliktusok az egyes emberek belső konfliktusainak tömeges kivetülései, vagy az adott társadalomban jelen lévő problémák tükröződései. Ezeket a konfliktusokat más emberekre, más fajokra, más kultúrákra vetítjük ki. Aztán összeütközésbe kerülünk velük, vagy háborút indítunk ellenük. Pedig mindez a bennünk lévő konfliktusokat tükrözi. Ha egy nemzetközi konfliktusban megnézzük a szembenálló oldalakat, láthatjuk, hogy az egyes országok vagy kultúrák mit utasítanak el saját társadalmukban. A világban nem fognak megszűnni a konfliktusok, amíg minden társadalom el nem fogadja és ki nem fejezi az összes archetipikus energiát.
  
  
  *
  
  Vajon hogyan tükrözik
  a világ mostani konfliktusai
  saját belső konfliktusaimat?

  SZEPTEMBER 29
  
  A fejlődő és a fejlett országok közti ellentét
  
  
  A harmadik világ országaiban a népek kultúrája sokkal inkább a női princípiumban gyökerezik, mint a fejlett országokban. Szorosabb kapcsolatuk van a földdel, az intuíciójukkal, a lélekkel. Azonban iparilag és technikailag sokkal fejletlenebbek. Hiányzik belőlük a férfi oldal, amelynek segítségével elérhetnék céljaikat a világban. Emiatt hátrányt szenvednek. Azok az országok, ahol a férfi energia dominál, leigázzák és kihasználják ezeket az országokat, de az iparosodott országok is szenvednek, mert nincs kapcsolatuk a földdel. Mindkét oldalnak tanulni kell a másiktól. Mindannyian egyensúlyra vágyunk. A világnak is egyensúlyra van szüksége.
  
  
  *
  
  Ha megtalálom önmagamban az egyensúlyt,
  hozzájárulok ahhoz, hogy a világban
  nagyobb egyensúly legyen.

  SZEPTEMBER 30
  
  Képzeld el az egyensúlyt és a harmóniát
  
  
  Helyezkedj el kényelmesen. Lazítsd el magad, hunyd le a szemedet és vegyél néhány mély lélegzetet. Tudatod merüljön le egy csendes nyugodt helyre. Képzeld el, milyen lenne életed, ha igazi egyensúly és harmónia uralkodna benne. Ha átérzed ezt, kezdd el tágítani a képét. Képzeld el a körületted lévő embereket, a közösséget, az országot, amelyben élsz, és hogy mindezek egyensúlyba kerülnek egymással. Végül képzeld el, hogy az egész világ egyensúlyban és harmóniában él.
  
  
  *
  
  A világ
  egyensúlyba és a harmóniába
  kerül.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fifa 15 скачать торрент pc полная

(garneuEl, 2018.04.01 06:28)

самая круть!)

---
Я готов вам помочь, задавайте вопросы. fifa 15 комментаторы черданцев скачать, скачать fifa 15 на ios и <a href=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html>скачать crack fifa 15</a> скачать fifa 15 на пк от механиков

XEvil is decoding 99% types of captchas

(Mashasum, 2017.12.13 11:01)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any antibot protection.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"