Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vomina - Isteni láncszemek vagytok

2008.03.20

Isteni láncszemek vagytok!

Kép

  Hatalmatok határtalan! Merjetek jót teremteni a világban! Bár külön világot építettetek magatoknak, ezek a világok egymásba rezegnek[1], összekapcsolódnak határtalan halmazt alkotnak. Mi bizonyíthatná ennél tisztábban, hogy mind egyek vagyunk?

  Legyetek jók mindenkiért, legyetek igazak és ne keressetek kibúvó szavakat, ha nem odaadásra van szükség, mert valamit igényel az Egység. Sokszor egy mosollyal feloldhatjátok a testi korlátokat!  Mert többet mond az érzés, mint a szó, többet a lépés mint az örökké várakozó aggódás gömbbefordult egótokat táplálva. Ne feszengjetek, ne gyűlÖLjétek egymást, mert minden gondolatok teremt…

Kép

  Ha láncszemek közt vagytok bátrak, és kemények, úgy tartjátok a nagy egész rendjét egy-egy apró, de fontos láncszemként. Ne pattanjatok meg a feszültségtől! Így segíthetitek igazán az Egységet, így tudatosíthatjátok, miért is vagytok testbe zárt fényoszlopok a rozsdásodó láncszemek támaszai, az eldurvult fájó fémek csiszolókövei…

  Segítsetek a felemelkedésben, a feledéstől bordóvá fajult láncszemeknek! Nyerjenek újult fényt rajtatok keresztül! Legyetek médiumai a Szeretnek! Emeljétek az Egységbe magatokkal szomszédos láncszemeiteket, s ha ők is ezt az önzetlen példát követik, minden láncszem letisztul, minden lélek fényoszloppá változik.

Kép

  Röviden üzenek, mert a szavak fognak, de keresd, hol leled a békét, és ha megtalálod az utat,  akkor már ne félj szavakhoz nyúlni, ereszkedj le, hogy általuk felemeld társaidat! De leginkább Szeress, fogadd el magad, hagyd létezni álmaidat, és hidd el, hogy minden álmod éppoly való lehet, mint mindennapjaid botladozásai. Mert ha fény leszel a lények közt; a Tény, az Isteni szó nyilvánul majd meg benned, és életed Magad teremted, hogy aztán lebonthasd szabadon. Közben felismered, hogy minden lehetőséged csak egy játék, egy választás, nem jobb és nem rosszabb, mint másoké. Minden csak fájdalom az Egység végtelen békéjének mérlegén, hol valójában rossz és jó sem fogható, mert nincs  bomlás, csak Egy = A Jó!

 

Szeretettel szól ez Nektek és Magamnak

2008. március 20.[1] A kvantumfizikai kutatások alátámasztják, hogy világegyetemünkben minden rezgésekből áll, és valójában Mi mindannyian az Isteni Egység szintjéhez képest „eldurvult” rezgéshalmazok vagyunk! Ezt kell áthangolnunk, finommá tennünk életeink során! Ez mindannyiunk feladata a világban!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.